Pályázat

Pályázat

A kedvezményezett neve:       "GRaS" Kft

A projekt azonosító száma:    GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00498

A fejlesztés tárgya, célja:        Ipari csarnok építés, és technológiai fejlesztés a GraS Kft-nél.

A szerződött támogatás összege: 134 988 082 Ft


A projekt tartalmának részletes bemutatása:

Társaságunk 134 988 082 Ft támogatást nyert a „GINOP Plusz-1.2.1-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” c. pályázati kiíráson.

A projekt legfontosabb eleme egy új raktárcsarnok építése. A tervezett épület mérete 746,55m2.

A pályázatban megjelenített – tervezett - raktárcsarnok lehetőséget ad termékválasztékunk szélesítésére, a tárolási kapacitás növelése lehetőséget ad bizonyos időszakokban a beszerzési árak javítására (kiegyenlítésére), illetve a szűkös gyártói kapacitások teremtette áruhiányos időszakok átvészelésére.

A projekt keretében technológia fejlesztést eredményező új gépek beszerzése is megvalósul:

  • 2 db CPCD35-XW27F típusú targonca
  • 1 db CPCD30-XW98E-RT2 típusú targonca
  • 1 db HANGCHA CPCD35-XW27F típusú targonca
  • 1 db CPCD35-XW98E-RT2 típusú targonca

A projekt további részét képezi napelemes, és hőszivattyús rendszerek is beszerzésre, és beüzemelésre kerülnek, annak érdekében, hogy cégünk energiatakarékosan tudjon működni hosszú távon is.

A fejlesztés során szeretnék igénybe venni Stratégiai és üzleti szervezés tanácsadási szolgáltatást is a naponta meghozandó döntések ne ad hoc döntések legyenek, hanem egy rendszer szerves részét képezzék.

Ez azonban csak akkor képzelhető el, ha a tervezés folyamata áthatja a GRaS Kft. egész szervezetét, ha a terv tartalmazza a munkatársak elképzeléseit is.

Munkavállalóink kompetenciáinak fejlesztése érdekében soft skill, és informatikai képzéseket is igénybe veszünk a projekt keretében.

A megvalósítandó képzések társaságunk versenyképességének növelését, hatékonyságunk javítását, és munkatársaink kompetenciáinak növelését szolgálják.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.11.10.