Térkő akció

Barabás Badacsony térkő akció - Készletről, vagy akár a gyárból szállítva!

A termékek raklapos tételben is megvásárolhatóak akciós, 4,980 Ft,-/m2 áron akár a XVII. kerületi telepünkön, vagy gyárból történő szállítás esetén is 4.980 Ft,-/m2 (Veszprém, Kiskunlacháza). A megadott térkő árak nem tartalmazzák a raklapok díját, és az esetleges szállítási költséget.

Barabás Badacsony térkő

Barabás Badacsony térkő

 


Barabás Somló Trió térkő akció - Készletről, vagy akár a gyárból szállítva!

A termékek raklapos tételben is megvásárolhatóak akciós, 4,980 Ft,-/m2 áron akár a XVII. kerületi telepünkön, vagy gyárból történő szállítás esetén is 4.980 Ft,-/m2 (Veszprém, Kiskunlacháza). A megadott térkő árak nem tartalmazzák a raklapok díját, és az esetleges szállítási költséget.

Barabás Somló Trió térkő

Barabás Somló Trió térkő


Barabás Téglakő akció - Készletről, vagy akár a gyárból szállítva!

Az 5 cm Barabás Téglakő raklapos tételben is megvásárolhatóak akciós, 4,390 Ft,-/m2 áron akár a XVII. kerületi telepünkön, vagy gyárból történő szállítás esetén is 4.390 Ft,-/m2 (Veszprém, Kiskunlacháza). A megadott térkő árak nem tartalmazzák a raklapok díját, és az esetleges szállítási költséget.

A termék elérhető gyárból történő szállítással 6 cm, illetve 8 cm-es vastagságban is 4.980 Ft,-/m2, és 5,490 Ft,-/m2 áron. Kedvező szállításról kérje ajánlatunkat.

Barabás Téglakő

Barabás Téglakő

Barabás Téglakő


Semmelrock Citytop Grande Kombi - Rendelhető!

7.190 Ft,-/m2 áron kapható a XVII. kerületi telepünkön.

Vegyes méretű, 6 cm vastag térkő. Egy raklapon 9,6 m2 térkő található. A feltüntetett Citytop Grande Kombi ár az alábbi színekre érvényes, nem tartalmazza a raklapok költségét.

  • Limoncello
  • Borostyán
  • Grafit-ezüst
  • Grafit-réz
  • Grafit-terra (ez látható az alábbi képen)

Semmelrock Citytop Grande Kombi


Semmelrock Citytop Smart térkő - Készletről azonnal!

Gyárból történő rendelés esetén a térkő ára 4.257 Ft,-/m2, bruttó 34.000 Ft,-/kamion szállítási díj ellenében az ország teljes területére leszállítjuk.

XVII. kerületi telepünkön karamell, barna-mix, középbarna, őszilomb színekben 4.490 Ft,-/m2 áron megvásárolható. A raklapokat telepeinken kérésre megbontjuk, ez esetben 1.100 Ft,-+ÁFA bontási felárat számítunk fel.

A Semmelrock Citytop Smart térkő mérete 20 x 13,3 x 5 cm. Egy raklapon 13,4 m2 térkő található. A feltüntetett Citytop Smart árak nem tartalmazzák a raklapok költségét. 

Semmelrock Citytop Smart térkő

Semmelrock Citytop Smart középbarnaKözépbarna
Semmelrock Citytop Smart barna-mixBarna-mix
Semmelrock Citytop Smart karamellKaramell
Semmelrock Citytop Smart őszilomb térkő Őszilomb
 
 

Semmelrock Citytop Kombi térkő - Készletről azonnal!

Gyárból történő rendelés esetén a térkő ára 5.536 Ft,-/m2, bruttó 34.000 Ft,-/kamion szállítási díj ellenében az ország teljes területére leszállítjuk.

XVII. kerületi telepünkön sarkifény, vörös-barna, barna-fekete, mediterrán, vulkán és őszilomb színekben 5.840 Ft,-/m2 áron megvásárolható. A raklapokat telepeinken kérésre megbontjuk, ez esetben 1.100 Ft,-+ÁFA bontási felárat számítunk fel.

Vegyes méretű, 6 cm vastag térkő. Egy raklapon 12,96 mtérkő található. A feltüntetett Semmelrock Citytop Kombi árak nem tartalmazzák a raklapok költségét. 

Semmelrock Citytop Kombi

Semmelrock Citytop Kombi sarkifény Sarkifény
Semmelrock Citytop Kombi vörös-barnaVörös-barna
Semmelrock Citytop Kombi barna-fekete Barna-fekete
 

Leier telepi térkő akció - Nagyításhoz kattints a képekre!

A feltüntetett térkő árak érvényesek a Leier térkővet gyártó üzemeiben, illetve a XVII. kerületi és az üllői telepünkön, raklaptételes vásárlás esetén.

A raklapokat telepeinken kérésre megbontjuk, ez esetben 1.100 Ft,-+ÁFA bontási felárat számítunk fel. (Sorszegély és kerti szegély esetében 31,50 Ft,- + ÁFA/db bontási és csomagolási felárat számítunk fel), A Leier üzemekben a mindenkori kiadott gyári feltételek érvényesek.