Barabás térkő

Barabás Badacsony térkő akció - Készletről, vagy akár a gyárból szállítva! 

A termékek raklapos tételben is megvásárolhatóak akciós, 5.949 Ft,-/m2 áron akár a XVII. kerületi telepünkön, vagy gyárból történő szállítás esetén is 4.980 Ft,-/m2 (Veszprém, Kiskunlacháza). A megadott térkő árak nem tartalmazzák a raklapok díját, és az esetleges szállítási költséget.

Barabás Badacsony térkő

Barabás Badacsony térkő

 


Barabás Somló Trió térkő akció - Készletről, vagy akár a gyárból szállítva!

A termékek raklapos tételben is megvásárolhatóak akciós, 5.949 Ft,-/m2 áron akár a XVII. kerületi telepünkön, vagy gyárból történő szállítás esetén is 4.980 Ft,-/m2 (Veszprém, Kiskunlacháza). A megadott térkő árak nem tartalmazzák a raklapok díját, és az esetleges szállítási költséget.

Barabás Somló Trió térkő

Barabás Somló Trió térkő


Barabás Téglakő akció - Készletről, vagy akár a gyárból szállítva!

Az 5 cm Barabás Téglakő raklapos tételben is megvásárolhatóak akciós, 5.800 Ft,-/m2 áron akár a XVII. kerületi telepünkön, vagy gyárból történő szállítás esetén is 4.890 Ft,-/m2 (Veszprém, Kiskunlacháza). A megadott térkő árak nem tartalmazzák a raklapok díját, és az esetleges szállítási költséget.

A termék elérhető gyárból történő szállítással 6 cm, illetve 8 cm-es vastagságban is 5.090 Ft,-/m2 és 5.390 Ft,-/m2 áron. Kedvező szállításról kérje ajánlatunkat.

Barabás Téglakő

Barabás Téglakő

Barabás Téglakő